Önkénteseink

Ebben a rovatban önkénteseinket mutatjuk be, akik az egészségügy és a civil szféra valamely területén dolgozva, fontosnak érzik, hogy munkájuk eredményéről a legszélesebb közönség is értesülhessen.

A mentális gyógyítás - gondozás és a rehabilitáció szakemberei mellett olyan önkénteseket is várunk, akik a honlap fejlesztésében szakértelmükkel segíteni tudnak. Azaz, informatikusok és dizájnerek támogatására is számítunk. Nem utolsó sorban pedig azokra a mentális betegségben szenvedőkre, akiknek az állapota megengedi, hogy a tapasztalataikat, szakértelmüket a beteg-közösség javára fordítsák, akár azzal, hogy részt vesznek a Lélekháló tartalmának bővítésében, megjelenésének tökéletesítésében, vagy akár csak jó hírének továbbadásában.

Amennyiben bekapcsolódna a Lélekháló további fejlesztésébe, tartalmának gazdagításába, esetleg a Lélekháló Facebook oldalának kezelésére vállalkozna, írjon az info@lelekhalo.hu címre.

 

   Halla József újságíró. A honlap tartalmának bővítésében, sajtófigyelésben és a partnerekkel való       kapcsolattartásban működik közre.

 

Szilágyi Levente, a Budai Középiskola végzős hallgatója.

Elérhetőség

Lélekháló - a mentál-portál zelei.bela@upcmail.hu